Fun without a guy

Såhär ligger det till. Jag är väldigt lyckligt lottad att ha en pojkvän men jag vet ändå hur tråkigt det kan vara när man sitter där i sitt rum singel och det känns som att alla har sina killar att umgås med. 
Men oroa dig inte längre för nu ska jag ge dig tipps på hur du kan ha roligt utan en pojkvän!
  • 1. Skaffa nya vänner - Det är alltid superkul att skapa nya band och träffa nya människor! Kanske tillochmed skaffa en brevvän från ett annat land? Dett kan du även göra om du har pojkvän/flickvän.
  • Träna upp diga bak skills - Kanske inte så kul om du verkligen inte gillar att baka, MEN det är aldrig fel att lära sig så varför inte testa?
  • Skaffa en jättebred säng och bara njut - Detta är typ min favorit punkt för att kunna ta ALL plats i en säng är verkligen underbar, även om det också är underbart att dela så kan man faktiskt njuta av en stor säng för dig själv  om du har massa filtar och filmer. Supermys!
  • Hitta din komiska sida - Alla har den bara att hitta den och skratta åt dig själv. Ett jätteB skämt jag hittade som ni säkert hört förut men eftersom jag lider av dålig humor tyckte jag att det var jättekul.."What did the zero say to the eight?....Nice belt.." 😂

  • Ben&Jerry kväll med bästisarna - Detta har jag och mina fina vänner planerat att göra såå länge men vi har bara inte fått tummen ut röva och gjort det än, men detta är defenitivt något du kan göra singel eller upptagen.
 

The hunt

Är på jobbet i denna stund och kämpar, men undertiden så tänkte jag tippsa er om en av mina nya favorit appar för stunden.
The Hunt
Om du gillar mode eller bara älskar allt alla fina tjejer på tumblr, weheartit osv har på sig så är the hunt den bästa appen. 
Du lägger ut en bild på det du vill ha och alla snälla underbara människor går och hittar det åt dig.
Du kan själv vara en underbar människa och hitta saker som andra letar efter. 
Du kan även följa både personer och olika hunts, vilket betyder att om du verkligen hittar något som någon annan letar efter men ingen har nä hittat det så kan du följa den hunten och få en notis när någon annan hittat det. 
 
Visa fler inlägg