En spännande helg

 
 
Godmorgon!
Höstlovet har börjat och självklart invigs det inte bara med en dunderförskylning men också självklart en roadtrip! Vi tog bilen till Nyköping för att gå på en jättefest och påvägen hem svängde vi förbi örebro för att hälsa på min kära storebror.
 
Det har verkligen vart superroligt i helgen och skulle helt klart gjort om det när som. Särskilt eftersom jag älskar att klä ut mig så. Denna gången blev det en spå gumma eller häxa vet inte riktigt det blev en blandning typ och jag la även till ett stort sår på benet för att göra det lite läskigare. 
 
Inga helkroppsbilder för tillfället men är det något ni vill se så kan ni bara hojta till haha!

Detta med att göra läxor

 
Tjoho! 
Är ledig från skolan idag pga en väldigt intressant natt som båtakt med pappa. Och nej det var inte alls intressant utan mest väldigt väldigt utdraget haha, vi satt i fem timmar i ett litet hus och spanade samt kollade på en hel del film. Men det är ju aldrig fel att få lite extra ledigt från skolan även om detta innebär att jag måste plugga hemifrån istället. MEN det är ju så otroligt tråkigt med läxor. 
 

Haul

Har äntligen fått filmat färdigt och redigerat klart min hösy haul video. Gjorde allt detta igår så den har legat uppe en liten stund men aja. 
 Om det är något jag visar upp i videon som ni vill ha så har jag skrivit allt i beskrivningen under videon.
Visa fler inlägg