Godaste fisken för lata jävlar

Lång dag idag! Fortfarande förskyld men hoppas på att natten tar bort alla symptom för har varligen inte tid att ha halsont. Plugg har som alltid dominerat agendan men har utöver detta tagit tag i migsjälv och skaffat ett gymkort! Handlat ett paket mjölk och bara detta så får väl leva på knäckebröd nu de sista dagarna innan löning hahaha...

Bilden är på min orimligt goda middag i måndags! Lax wrap med ugnsbakade morötter och broccoli...! Testa testa ifall ni inte gjort det! Är snäll och skriver ner mitt lilla ihopkok här med en gång:

INGREDIENSER:
4 laxfileer (Flysta eller färska)
Vitlök
Citron
Peppar
3 morötter
Broccoli
Chilliflakes
Flingsalt
Olivolja
Majsmjöl (inte nödvändigt)
Tortillabröd
Röklöd
Philadelphia

TILLAGNING:
Skala morötterna och dela broccolin. Rulla i majsmjöl och lägg på en plåt. Sprid lite olivolja över och toppa med flingsalt och chiliflakes. Baka i 200 grader tills färdiga! (Ca 15 min)
Tina laxen om den är fryst och stek tillsammans med vitlök och peppar och salt tills färdig. Häll lite pressad citron i pannan precis innan laxen är klar.
Bred tortillabrödet med Philadelphia och toppa med hackad rödlök. Lägg på en laxfilé och sen grönsaker. Vik ihop och bara YAAAS!!

Perfekt om du är en lat, fattig student som helst undviker fisk i ren allmänhet!