Ut och göra stan

Fick med mig en underbar ny grå höst rock hem i lördags, har kollat på den ett tag men bestämde mig för att äntligen slå till! Verkligen den perfekta höst jackan

Mamma på besök

Tjo!

Äntligen tillbaka efter en torr vecka och igår kom mamma hit och hälsar på mig! Ska visserligen börja med en hemtenta imorgon men är "ledig" idag så vi ska ta oss en tur på stan och sedan åka och simma en sväng. Nu är det inte heller långt kvar tills jag får min efterlängtade lägenhet!!

En helg..

Helgen har gått, fredagen var härlig mycket skratt och glada miner med fantastiska människor och roliga minnen! På lördag fick jag min leverans från bästa jobbet och fick även annat ett hemskt avslut. Ni som vet, ni vet. Inget jag vill skriva om offentligt men efter detta har jag legat lågt, särskillt här på bloggen och andra sociala medier. Sökte mig hem till Karin i söndags för att snacka och få lite inside om introduktionens sista fest! 
 
Denna veckan handlar väl om någon slags överlevnad skulle jag säga. Klara av det första seminariet som är på torsdag och komma på något roligt att göra till helgen, första tanken var att åka hem men nej haha inget bra val denna gången. Fina mamma kanske tar sig upp en sväng och håller mig sällskap nästa vecka så hoppas att det blir bra. Även Oscar och Sofia ska sätta sig på tåget och besöka mig inom kort så TAGGA. Okej nej låter as depp men det är kväll och då kommer ju alla tankar. 
 
Hoppas ni har en fin vecka!
 
 
Visa fler inlägg