Galen

Halloj allihopa!
Har haft fullt upp med massa student och jobb och ledighet och sovmorgon och livet så har inte tänk på att ladda upp bilder ifrån studenten men om det är något som önskas såhär i efterhand så hojta!
Det som hände var: 
Sen till frukosten för var fast i bilkö haha, snabb frulle sen direkt till skolan för att mysa med klassen. Sedan tal och prisutdelning (Vann ingenting hahah) och efter det utspringet! Episkt kul kan inte ens fatta det, sedan var det dags att hoppa runt på flaket i två timmar innan pappas kompis Robert plockade upp mig i sin Lambhorghini som tog mig tillbaka till lilla stenungsund. Och YAS vad det var grymt haha, älskar ju sportbilar och vill ju självklart ha en lambo jag med som alla andra och deras mammor meeen det var episkt iaf! 
Det fortsatte med efterfest och sedan dagen efter började allt nästan om igen för då var det dags för tobias student, mottagning och efterfest vilket var minst lika roligt!
 
Men nu är det tillbaka till verkligheten och jag har då tagit tag i mig och börjat med att filma inte en utan TVÅ videos så stt jag inte ska hinna sacka mellan uppladdningarna. Jag börjar med att publicera knäppa jag som testar på massa knasiga hudvårdsprodukter ifrån mitt kära jobb, så hoppas ni gillar videon och håll utkik efter nästa, antingen här på bloggen eller så börjar ni följa min youtube-kanal. 
PUSS!